Nyheder

Tirsdag den 28. august 2018 kl. 19.30 begynder Champagnekoret den nye sæson med en første forkortet prøve samt en generalforsamling.

Så sluttede Champagnekoret med et brag af en sommerkoncert på Frederiksberg skole - masser af sommersange, sange om Danmarkshistorie og fællessang fyldte programmet.

Efter kun et par øvegange i den nygrundlagte forening bobler sangglæden mere end nogensinde før. Hver tirsdag myldrer det frem med sangere, og uanset hvilket humør, de kommer i, går de glade hjem igen. Lige nu øves der både på et Danmarkshistorie projekt og på programmet til kortræf i Sorø klosterkirke, som finder sted søndag den 4. marts 2018, og...

Så blev der afholdt stiftende generalforsamling - og hvor var stemningen høj! Helt fantastiske mennesker, der danner et helt fantastisk kor, har nu grundlagt en helt fantastisk forening. Og selvfølgelig, næsten det vigtigste: skål for Sorø Korforening Champagnekoret (som allerede den første aften fik 13 indmeldelser)!

Når der bliver holdt Jul på Sorø station, så skal der også synges - glæd dig til et overraskende julesangsindslag kl 14, når du er ude at nyde julestemningen.

Champagnekoret har ikke sit navn uden grund, og nogle gange er vi da så heldige, at korsangere møder op med champagne til alle - lige som denne aften, hvor der endda var små guldflager i flasken og i glassene.