Nyheder

Champagnekoret sluttede året med to julekoncerter. Den første koncert blev afholdt for indbudt publikum, familie og venner. Vi indledte koncerten med at indvie vores nye klaver, indkøbt med donation af Egholtfondet, og der var selvfølgelig servering af bobler undervejs. Koncerten gik rigtig godt, og der var kun rosende ord fra vores ca. 150 gæster....

Sakset fra Soranerbladet: "Traditionen tro begyndte festen med et kulturelt indslag i kirken. Koncerten var i år med Champagnekoret, som er et lokalt forankret kor under ledelse af Morten Middelboe Møllemand. Korets repertoire er meget bredt, og programmet blev fremført med stor sangglæde."

Sol, varme og sommerstemning var de bedste rammer for korets sæsonafslutning, som igen i år foregik i de smukkeste omgivelser.

Champagnekoret deltog ved arrangementet Maratonsang på Sorøs Grønne Scene. En hel time fik vi med korsang og med fællessange med publikum. Det lignede en succes.

Kortræf

2023-03-19

Champagnekoret deltog traditionen tro igen i årets kortræf i Sorø klosterkirke. Ingen tvivl, at vi har rykker os og er blevet meget mere selvsikre på en scene. Vi tog rollen som “klassens frække dreng” og gav en koncert med charme og sangglæde, der rakte helt ned til de bagerste bænkrækker.

Champagnekoret og byens andre kor optrådte til kyndelmisse, og vi må nok sige, at vi havde fået den bedste placering i bygningen Skjalm Hvide på Akademigrunden. Og så kan vi melde medlemsrekord med nu 67 medlemmer i koret.

Workshop

2023-01-21

Workshop med vejrtrækning, stemmeøvelser, bevægelse, korprøver og ikke mindst hyggeligt samvær. En fantastisk måde at indlede den nye sæson, og efter de fem timers arbejde er vi ved at være klar til forestående kyndelmissekoncert.

Champagnekoret var på pletten, da byens juletræ blev tændt og igen med julekoncert og fællessang i samarbejde med LOF, og endelig holdt koret juleafslutning med koncert for familie og venner. Nu er vi klar til juleferie og en ny sæson 2023 fra den 10. januar.

Champagnekoret nåede to julekoncerter i år: Første koncert for Sorø kommunes Demensforening og anden koncert for indbudt familie og gæster. Trods god rutine i at optræde med koncerter, kan stemningen nemt komme til at påvirke kormedlemmerne, så en lille reminder fra korleder Morten, sikrede, at der ikke blev sunget for hurtigt, og at vi huskede at...

Over 40 glade korsangere var mødt op til første koraften, og mange var helt nye i koret. Formanden Tina Nisted bød velkommen, og vi glæder os nu over igen at være på banen efter et hårdt forår med restriktioner og forbud. Nu skal der synges!