Nyheder

...jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig... Det gjorde sommeren så ikke på vores afslutningsaften, og vi kunne som planlagt holde afslutning under åben himmel i de skønneste omgivelser. Det har været et anderledes forår, men vi klarede os igennem og ser nu frem til en mere normal sæson fra den 25. august. God sommer.

Tre måneder uden faste koraftener er nu endelig ovre, og vi er tilbage igen. Gensynet med hinanden, stemmeøvelser og nye noder opvejede den nye opstilling med afstand og lugten af håndsprit. De nye retningslinjer er heldigvis ingen hindring for sangglæden.

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes retningslinjer for at nedbringe smitte med corona, og derfor er vi alle sendt hjem og synge på egen hånd. Nogen synger morgensang med Phillip Faber på DR, andre synger lidt højere end normalt i brusebadet, og vores korleder Morten har fået hjemmearbejde og arbejder lige nu på satser til efterårets...

Alt udsolgt!

2019-12-13

50 korsangere, korleder Morten Middelboe Møllemand, pianist Jesper Balslev og ikke mindst solist, Julia Maria! Set fra scenen havde vi den mest fantastiske julekoncert, og at dømme efter vores publikummer, var de vist også ganske godt underholdt. Julestemningen blev tændt fra de første toner og kommer vist til at vare december ud!

Så er vi i gang igen! Første korprøve på en varm augustaften, og en dirigent, der satte os alle i julestemning. Som med de fleste kunstarter, gælder det også for Champagnekoret, at vi kun bliver gode, hvis vi øver tilstrækkelig længe, og derfor starter vi sæsonen med et december-repertoire.

Mandag den 17. juni uddelte Egholtfonden sine årlige legater til lokale initiativer. I alt blev der uddelt 212.000 kr., og heraf var der 5000kr. til Champagnekoret. Birgitte Bang Olesen og Vipper Burgaard fra bestyrelsen mødte op i Lynge Sognelade for at modtage donationen. Det er andet år i træk, at Champagnekoret modtager legat fra Egholtfonden.

Champagnekoret byder velkommen til korleder Morten Middelboe Møllemand, som har lovet at følge os resten af sæsonen. Allerede fra første korprøve har vi følt os i i sikre hænder med Morten ved klaveret. Morten er velbevandret inden for såvel rytmisk som klassisk musik og har solid erfaring som både rytmisk og klassisk korsanger, hvorfor Morten ofte...

Mens vores korleder Claudia holder orlov fra koret, øver vi med korleder Morten Middelboe Møllemand. Morten har lovet at følge os helt frem til sommer, hvor vi deltager i koncerten "Sange i sommernatten" i Akademihaven søndag 2. juni. Morten har en spændende baggrund, som vi skriver mere om i næste opdatering.

Tirsdag den 28. august 2018 kl. 19.30 begynder Champagnekoret den nye sæson med en første forkortet prøve samt en generalforsamling.

Så sluttede Champagnekoret med et brag af en sommerkoncert på Frederiksberg skole - masser af sommersange, sange om Danmarkshistorie og fællessang fyldte programmet.

Efter kun et par øvegange i den nygrundlagte forening bobler sangglæden mere end nogensinde før. Hver tirsdag myldrer det frem med sangere, og uanset hvilket humør, de kommer i, går de glade hjem igen. Lige nu øves der både på et Danmarkshistorie projekt og på programmet til kortræf i Sorø klosterkirke, som finder sted søndag den 4. marts 2018, og...

Så blev der afholdt stiftende generalforsamling - og hvor var stemningen høj! Helt fantastiske mennesker, der danner et helt fantastisk kor, har nu grundlagt en helt fantastisk forening. Og selvfølgelig, næsten det vigtigste: skål for Sorø Korforening Champagnekoret (som allerede den første aften fik 13 indmeldelser)!