Nyheder

Sol, varme og sommerstemning var de bedste rammer for korets sæsonafslutning, som igen i år foregik i de smukkeste omgivelser.

Champagnekoret deltog ved arrangementet Maratonsang på Sorøs Grønne Scene. En hel time fik vi med korsang og med fællessange med publikum. Det lignede en succes.

Kortræf

2023-03-19

Champagnekoret deltog traditionen tro igen i årets kortræf i Sorø klosterkirke. Ingen tvivl, at vi har rykker os og er blevet meget mere selvsikre på en scene. Vi tog rollen som “klassens frække dreng” og gav en koncert med charme og sangglæde, der rakte helt ned til de bagerste bænkrækker.

Champagnekoret og byens andre kor optrådte til kyndelmisse, og vi må nok sige, at vi havde fået den bedste placering i bygningen Skjalm Hvide på Akademigrunden. Og så kan vi melde medlemsrekord med nu 67 medlemmer i koret.

Workshop

2023-01-21

Workshop med vejrtrækning, stemmeøvelser, bevægelse, korprøver og ikke mindst hyggeligt samvær. En fantastisk måde at indlede den nye sæson, og efter de fem timers arbejde er vi ved at være klar til forestående kyndelmissekoncert.

Champagnekoret var på pletten, da byens juletræ blev tændt og igen med julekoncert og fællessang i samarbejde med LOF, og endelig holdt koret juleafslutning med koncert for familie og venner. Nu er vi klar til juleferie og en ny sæson 2023 fra den 10. januar.

Champagnekoret nåede to julekoncerter i år: Første koncert for Sorø kommunes Demensforening og anden koncert for indbudt familie og gæster. Trods god rutine i at optræde med koncerter, kan stemningen nemt komme til at påvirke kormedlemmerne, så en lille reminder fra korleder Morten, sikrede, at der ikke blev sunget for hurtigt, og at vi huskede at...

Over 40 glade korsangere var mødt op til første koraften, og mange var helt nye i koret. Formanden Tina Nisted bød velkommen, og vi glæder os nu over igen at være på banen efter et hårdt forår med restriktioner og forbud. Nu skal der synges!

Sankt Hans

2021-06-24

Så sluttede denne sæson med optræden til Sankt Hans på Parnas i Sorø. Vi kommer ikke til at savne tiden hjemme foran skærmen, men skønt var det at opdage, at de virtuelle korprøver havde båret frugt. 500 fremmødte publikummer kunne synge med på Midsommersangen.

Ja, hvad gør man, når man ikke kan mødes fysisk og synge sammen? Vi mødes online og synger sammen!