Champagnekoret

Sommerkoncert juni 2022
Sommerkoncert juni 2022

Champagnekoret er et kor på 80 sangglade voksne, mænd og kvinder, unge og ældre, som alle har det til fælles, at vi kan lide at synge og vigtigst af alt, kan lide at synge sammen. Vi arbejder både med nyt og gammelt, og vores repertoire spænder bredt  fra klassiske til rytmiske sange og ballader. 
Sammen med korleder Morten Middelboe Møllemand øver koret en gang ugentlig på Frederiksberg skole i Sorø, og selv om det er hverdagen og de ugentlige korprøver, der optager os mest, er vi også både stolte og glade over at få lov til at optræde 4-5 gange per sæson ved arrangementer i lokalområdet. Vores kendetegn ved festlige lejligheder er pinkfarvede pæoner og champagne. 

Bestyrelse

Korforeningen Champagnekoret blev stiftet i januar 2018 og er godkendt som folkeoplysende forening i Sorø kommune.

Bestyrelsen består af

Tina Nisted Ekstrøm, forkvinde, tina@nisted-bruun.dk, 2947 8037

Vipper Burgaard, næstformand, kontaktperson, 2238 2755

Vibeke Meyer, kasserer

Mette Vang

Birgitte Eye

Helle Cundell

Birgitte Bang Olesen

        Korleder      Morten Middelboe Møllemand

Korleder Morten Middelbo Møllemand
Korleder Morten Middelbo Møllemand

Morten Middelboe Møllemand er uddannet cand. mag. i Musikvidenskab og Psykologi fra Københavns Universitet (2016). Morten har udover sin kandidatuddannelse uddannet sig som sanger og certificeret sangpædagog i Anne Rosing metoden fra Anne Rosing Instituttet i Hellerup, hvor han ligeledes arbejder i dag.
I sin studietid på Københavns Universitet har Morten udover sit store fokus på sang- og stemmedannelse studeret både klassisk og rytmisk musik- og korledelse.
Morten er derfor velbevandret inden for såvel rytmisk som klassisk musik og har en solid erfaring som både rytmisk og klassisk korsanger, hvorfor Morten ofte anvendes som vokalcoach for forskellige kor.